Ruitersportcentrum De Groene Vallei

ONDERSTAANDE TEKST GOED LEZEN!!!

Op 14 mei zijn er weer FNRS-proeven!

Er gaan echter een aantal dingen veranderen:

  • Het is nu toegestaan om met KNHS-startpas ook FNRS te starten, dus ook al ben je officieel gestart, mag je toch meedoen met de proeven. Afhankelijk van hoe hoog je wedstrijd rijdt, doe je niet mee met de prijzen, dat is niet helemaal eerlijk voor de anderen.
  • Het is ook mogelijk om eventueel, als je al eerder op wedstrijd gestart bent of genoeg ervaring hebt, in een hogere categorie te starten. Of dit mag wordt bepaald in overleg met de leiding van de manege.
  • We willen iederen erop wijzen dat de FNRS niet alleen voor kinderen is. Ook volwassen zijn zeer welkom om te starten. We zijn allemaal ergens begonnen. Er zijn er al een aantal die zich hebben ingeschreven in de F1, dus ben niet bang dat je de enige bent.
  • Het is nu ook mogelijk om eventueel HC (hors concours, oftewel buiten mededinging) te starten, maar alleen tot en met de F6, als je met je jonge paard eens een proefje wilt oefenen. De reguliere ruiters hebben wel voorrang, dus bij veertig starts gaan zij voor.

Dan nog het volgende:

Vanwege de grote nieuwe aanwas, willen we graag een INFOMIDDAG houden over de FNRS en het rijden van proeven. Deze zal worden gehouden op zaterdag 7 mei en zal beginnen rond 15.00 u (precieze details volgen nog).

Deze middag zal bestaan uit een presentatie over de FNRS en over hoe je je voorbereid op een wedstrijddag, met uiteraard de mogelijkheid om alle vragen te stellen die je hebt. Daarna gaan we naar de bak, en zal een FNRS-jurylid vertellen waar tijdens de proeven allemaal op gelet wordt. Twee ruiters zullen dan laten zien wat je wel en niet moet doen. Dit is interessant voor de ruiters, maar eventuele ouders zijn ook zeker welkom om mee te komen kijken. Ook mensen die al in iets hogere proeven rijden zijn zeker welkom om te komen en alle vragen te stellen die ze nog hebben.

Inschrijven voor beide dagen kan in de kantine. Er is geen enkele verplichting om 7 mei te komen als je je inschrijft voor de proef, maar als je voor de eerste keer gaat rijden, is het misschien wel aan te raden.

We zien jullie graag op 7 en op 14 mei.

 

 

 

 

Ruitersport Centrum “De Groene Vallei” v.o.f.

Baamstraat 61
6465 AC Kerkrade

Telefoon
Tonie Esser: 0031-(0)6-53519085
May Esser: 0031-(0)6-13584455
Roy Esser: 0031-(0)6-20564758